Zongorás játszószőnyeg kiegészítőkkel 74x42x58 cm

6 490 Ft

Eredeti ár:12 980 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Bluebay Market Kft.
  • Szállítási díj: 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (VIII. kerület)

Zongorás játszószőnyeg kiegészítőkkel 74x42x58 cm

 Gyönyörű, színes babajáték a jó kogníció és érzékszervek kialakításáért
 Vízálló, puha, hordozható, könnyen tisztítható szőnyeggel
 Extra törhetetlen, biztonságos tükörrel a baba szórakozására és fejlesztésére

A legszebb gyermekkort szeretnéd a babádnak? Jó lenne, ha okos, sikeres felnőtté válna majd? Végre egy kényeztetés, ami nem bosszulja meg magát. Csak dőlj hátra, és nézd, ahogy beleveti magát ebbe a kényelmes, biztonságos, 100%-ig gyerekbarát Csodaországba!

Ez az élénk színű, látványos és szuper aranyos Zongorás játszószőnyeg különböző módokon szórakoztatja és stimulálja a babát, így biztosan nem unja meg egykönnyen! Három fő területet céloz: A hallást, a látást és az általános kogníciót. A hallás fejlesztésére a szőnyeghez egy lábbal is beindítható, 4 billentyűs és 3 funkciós (zongora, zene és játszómód), kedved szerint ki- és bekapcsolható ?zongora? tartozik. Kellemes hangja, bájos dallamai belopják majd magukat a baba szívébe! És te sem akarsz majd elsőre menekülni? A látást az extra sok, élénk szín és csörgő-forgó-mozgó kallantyú hivatott kiélezni (illetve nem titok, hogy a készítők megpályázták a babszoba legédesebb játékért vívott harc első helyét - mi a mezőny ismerete nélkül is rá merjük tenni a voksunkat). Az általános kogníció megfelelő alakulásáért pedig (a hallás- és látásfejlesztő tulajdonságokon túl, amik több legyet is ütnek egy csapásra) tartozékként egy babatükör is helyet kapott a csomagban, ami teljes mértékben törhetetlen és tökéletesen biztonságos. A baba gondtalanul nézegetheti magát, megismerkedhet saját külsejével, mozgásának hatásával, megjelenésével. Mindeközben pedig akár nyugodtan magára is hagyhatod egy kis időre, hiszen biztosan nem tud vele kárt tenni magában vagy a környezetében. A játék vízálló és egyszerűen tisztítható, hogy minél kevesebb problémád legyen vele. A szőnyeg és a tartozékok ráadásul kifejezetten könnyűek, hogy bármikor kényelmesen magatokkal tudjátok vinni őket akár egy utazásra is. Megnyugtatja a kicsit az ismerős hang és látvány, amikor idegen helyen kell aludnia.

Tulajdonságok
Méret
74 x 42 x 58 cm
Életkor
0-6 hónapos korig
Működtetés
2 db AA elem (nem tartozék)
Anyaga
textil, szivacs, műanyag
Vízálló
igen
Csomag tartalma
1 játszószőnyeg
Tartozékok: 4 műanyag csörgő, 1 tükör, 1 zongora 4 billentyűvel

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 db - 1 db 990 Ft
2 db - 2 db 1 680 Ft
3 db - 3 db 2 370 Ft
4 db - 4 db 3 060 Ft
5 db - 5 db 3 750 Ft
6 db - 6 db 4 440 Ft
7 db - 5 130 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate