Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Xhose Pro táguló locsolócső csavarodásmentes slag ajándék szórófejjel fém csatlakozóval 45m

3 990 Ft

Eredeti ár:8 990 Ft Kedvezmény:-56%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Bravúros Shop
  • Szállítási díj: 1 350 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat

Xhose Pro táguló locsolócső csavarodásmentes slag ajándék szórófejjel fém csatlakozóval 45m
CSAK 3.990 Ft - ért

Locsolófej Élvezze a kerti munkát a táguló locsolócsővel, amely sohasem gubancolódik össze! 
A locsolócső a leggyakrabban használt kerti eszköz a növények locsolására, a ház külső falának megtisztítására, az autó és a lakókocsi lemosására stb.
De a locsolócső kezelése igazán macerás tud lenni!Nagyon nehéz a súlya, egy idő után pedig elkezd összegabalyodni, ami nagyon idegesítő tud lenni.
Elege van abból, hogy beszakad a háta, annyit kell rángatnia a locsolócsövet?Belefáradt abba, hogy hajolgatnia kell, ha ki akarja bogozni, amikor összeakad?
Mindezek a problémák mostantól könnyedén megoldhatók ezzel a speciális, forradalmian új locsolócsővel, amely teljesen ámulatba fogja ejteni különleges tulajdonságával: akár a hossza háromszorosára is képes kitágulni!  

Automatiku san a hossza háromszorosára tágul - csak nyissa meg a csapot! Az XHose a világ első szuperkönnyű, rendkívül tartós, táguló locsolócsöve, amely garantáltan sohasem gabalyodik össze.
Titka a szabadalmaztatásra váró technológiában rejlik, amelynek segítségével az X-hose automatikusan akár a hossza háromszorosára tágul ? valahányszor Ön megnyitja a csapot!   
Sohasem gabalyodik össze! Elege van az olyan locsolócsőből, amely elveszi az idejét azzal, hogy folyton összegabalyodik? Ne küszködjön vele, ne rángassa többet!
A nehéz locsolócső helyett válassza az XHose-t - sohasem fog összegabalyodni!Másodpercek alatt automatikusan összezsugorodik ? nem kell többet feltekerni 

Előzze meg a rendetlenséget tároláskor! Az X Hose rendkívül kisméretűre képes összezsugorodni, ezért a tárolása nagyon egyszerű.
Ha végzett, egyszerűen zárja el a csapot, és ahogy a víz távozik belőle, az XHose másodpercek alatt automatikusan visszazsugorodik és ?elpakolja magát  ezért rendkívül könnyen tárolható. 
Szuperkönnyű és egyszerűen tárolható! Az X-hose olyan kicsi, hogy akár egy vödörben vagy egy virágcserépben is elfér. Ráadásul annyira könnyű, hogy erőfeszítés nélkül viheti magával.
A locsolócső színe eltérhet.  14 psi-n vagy 1,5 Bar nyomáson használható!  

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 db - 1 350 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate