Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Tökéletes alakformálás + E-Fit edzés + feszesítés 1 csomagban

9 490 Ft

Eredeti ár:19 900 Ft Kedvezmény:-52%

Kívánt mennyiség:

FULL BODY + E-FIT 3 alkalom 20 perces E-Fit edzés+ Testtekercselés+fekvő infraszauna+ 3 D vibrációs tréner
CSAK 9.490 Ft

E-Fit/Az EMS Technológia:

A tudatos testmozgás és sportolás közben az agy üzeneteit elektromos ingerületek továbbítják az izomzat motorikus vezérlőihez az idegpályákon keresztül. Az EMS technológia (Electrical Muscle Stimulation, azaz elektromos izomstimuláció) közvetlenül az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, amelynek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben.

Az EMS technológia már régóta létezik, több évtizedes kutató- és fejlesztő munkán alapul. Sok eltérő elektromos impulzust alkalmaznak a gyógyászatban, kozmetológiában és sport rekreációban. Ezek az ingeráramnak vagy galvánáramnak nevezett különböző hullámformák egy-egy célzott hatás kiváltására alkalmasak, és rendeltetésszerű használatuk során nemkívánatos mellékhatások nélkül segítik az izmok és kötőszövetek regenerálódását, fejlődését, a trombózis megelőzését.

Az izmok elektromos stimulációjának története, egészen 1791-ig, Luigi Galvani kísérletéig nyúlik vissza. Azóta számtalan kutatói vizsgálat, orvosi és sporteredmény bizonyította hatékonyságát. A technológia az Amerikai Élelmiszer-, és Gyógyszer Ellenőrző Hatóságnál is (Food and Drug Administration) bejegyzésre került, mint elismert terápiás módszer. Az E-Fit készülékek is az EMS technológiát használják, mely módszert sokéves kutatómunkán alapuló fejlesztés során tökéletesítettek.

Az E-Fit Classic (EF-1280) és E-Fit Dual Trainer (EF-2080) készülékek egy speciális, 10 elektródapárral ellátott technikai ruházatból és egy feszültséget és frekvenciát szabályozó korszerű kezelőpultból állnak. A speciális elektródákat orvosi fizikoterápiás kezelések során is használják, a kényelmes, szellőző anyagból készült ruha pedig lehetővé teszi a szabadabb mozgást és tökéletesen a helyén, a megfelelő izomcsoporton tartja az elektródákat.

Az E-Fit technologia a legjobb a gyors edzésmódszerek közül. Manapság mindenki arra panaszkodik, hogy nincs ideje edzeni. Ezért ha tényleg gyors és hatékony megoldást akarsz, akkor a Te sportod az E-fit 20 perccel kiválthatsz egy kőkemény 2 órás edzőtermi munkát és elégethetsz akár 400-500 kalóriát is. Elindítja a zsírégetést és a kémiai folyamatok még akkor is zajlanak, amikor az edzés már befejeződött. Az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által, könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés. Az EMS a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt eléri, és kiválóan alkalmas arra, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével növelje az edzések hatásfokát. Az edzések egyénre szabottan állíthatók össze, így mindenki megtalálja benne a kihívást.

Az edzés menete:

Az egész testre elektrostimulációs hatást fejtünk ki, amivel elérjük az izmok megfelelő összehúzódását. Csak 1-1 gyakorlatot kell végig hajtani, amivel elérjük a megfelelő izomműködést. A feladatok elvégzését egy edző segíti, így Mindenki személyre szabott tanácsadásban, gyakorlatsorokban, maximális odafigyelésben és motivációban részesül.

Hatásai:

  • kezeli és megszünteti a narancsbőrt
  • tökéletesre formálja az alakodat
  • feszesíti a tested és a bőröd
  • hatékonyabb teszi az anyagcserédet
  • megszünteti az inkontinenciát
  • fejleszti az erőnlétedet
  • aktivizálja a sejteket és a szöveteket
  • növeli a teljesítményed
  • célzottan építi és megtartja az izomcsoportokat

3D vibrációs tréner: alkalmanként 10 perc 3 D vibrációs tréner
Tekercselés: alkalmanként 20 perc
Fekvő Infraszauna: alkalmanként összesen kb.90 perc a teljes testre kiterjedő átfogó fogyasztó, alakformáló izom építő kezeléssorozat, már az első alkalom látványos!

FONTOS TUDNIVALÓK:

Beváltási határidő: 2020. március 31-ig

Időpontot egyeztetni csak a befizetést követően lehetséges! 
Fizetned a megrendeléstől számítva 6 napon belül: Készpénzben / előre utalással / SZÉP kártyával

Fontos! "kupont" nem küldünk!

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Szeretettel várunk minden szépülni vágyó vendéget!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate