Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Ozonegenerator Home 360 légtisztító

69 990 Ft

Eredeti ár:92 090 Ft Kedvezmény:-24%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: GreenSite International Zrt.
  • Szállítási díj: 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítási módja: Futárszolgálat

Ozonegenerator Home 360 légtisztító


Szobai légtisztító ózongenerátor!

Legújabb termékünk a szobai légtisztító, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre egyaránt használható.

A Home 360 prémium minőségű, multifunkciós levegőtisztító készülék. 2 moduljának köszönhetően használható, állandó levegőtisztításra (csendes üzemmódban, akár alvás mellett is), amikor is az ionizálással folyamatosan tisztítja a levegőt, valamint alkalmazható az ózongenerátor funkció is, ami egy magasabb intenzitású tisztítást és fertőtlenítést eredményez!

Miért törődnél bele a kellemetlen szagokba, a penészbe és baktériumokba?

A Home 360 egy a háztartási és irodai használatra kifejlesztett ózongenerátor, légtisztító, ami zárt helyiségek levegőjének tisztítására illetve tisztán tartására szolgál. A beépített, korszerű szűrőrendszer az ártalmas gázok, illatanyagok, vírusok, baktériumok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagokat (pollen, atka stb.) szinte teljesen eltávolítja. A légszállításnak, a szennyezésnek és a helyiségméretnek megfelelően, 6 fokozatban állítható az ózonkibocsátás. Ionizáló üzemmódban a pihentető alvás megzavarása nélkül működik a készülék, ami az allergiában szenvedőknek különösen jó hír. Az eszköz szükség esetén előre meghatározott ideig a legnagyobb teljesítményre kapcsol, amivel gyors és hatékony tisztítás végezhető felügyelet nélkül. A programozható időzítés pedig költséghatékony üzemelést biztosít, a legjobb tisztítási hatásfok mellett.

A Home 360 az ionizáló, levegőtisztító és az ózongenerátor funkció által biztosított fertőtlenítő hatása végett, az egyik legjobb ötvözetű multifunkciós készülék! Az ózongenerátor funkcióval a készülék alkalmas időszaki fertőtlenítésre (legyen szó hetente, vagy havonta egy alkalomról - megbetegedésektől, vagy járványoktól függően), majd a fertőtlenített levegő tisztaságának fentartásáról gondoskodik a készülék ionizáló módja. Ugyanakkor hasznos lehet a termék ózongenerátor funkciója akkor is, ha egy véletlen malőr miatt odaégett a vasárnapi ebéd, hiszen gyorsan és hatékonyan megszünteti a kellemetlen szagokat.

Környezetbarát, vegyszermentes tisztítás és fertőtlenítés az ózonkezeléssel

Az ózonkezelés ma már igazolt, igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító és fertőtlenítő eljárás. A Home 360 ajánlott felhasználási területei:

lakásokban,
gépjárművekben,
irodákban,
éttermekben,
konyhákban,
orvosi rendelőkben,
öltözőkben,
konditermekben,
élelmiszerek tárolására használt helységekben,
minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Az ózongáz az egyik legerősebb, fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is az egyik leghatékonyabb segítség lehet. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

Működési elv

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

Ózongenerátoros fertőtlenítés esetén fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 gramm - 990 Ft 1 190 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate