Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Autogiro repülés 1 fő részére 2019-ben is

15 900 Ft

Eredeti ár:30 000 Ft Kedvezmény:-47%

Kívánt mennyiség:

Autogiro repülés 1 fő részére - Élvezd madártávlatból Budapest és a Budai-hegyek panorámáját 2019-ben is!
CSAK 15.900 Ft - ért

15 perc elméleti felkészítés és 15 perc repülés Budakeszi és Budapest felett, egy Apollo AG1 típusú girokopterrel, amely a világ egyik legmegbízhatóbb és legfejlettebb kétüléses repülő eszköze

Felhasználható: 2019. augusztus 31-ig

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • Előzetes bejelentkezés szükséges! (Az ehhez szükséges információk, rendelést követően a vásárlási értesítőben lesznek megtalálhatóak)
  • Az ajánlat 1 fő részére szól
  • Külön fizetendő a helyszínen: 2 990 Ft reptéri illeték
  • A repüléseket csak megfelelő időjárás esetén tudják lebonyolítani, erről előzetesen tájékoztatják az ügyfeleiket
  • Súlyhatár 100 kg, magasság maximum 190 cm

Az autogirok vagy csavarszárnyasok tulajdonképpen nem újkeletű égi közlekedési eszközök. Ezek voltak a helikopterek előfutárai és már a két világháború között kifejlesztették őket Németországban, Franciaországban és Olaszországban.

Az autogiro igazi feltalálójaként a spanyol de la Cierva vonult be a történelembe. Ő ismerte fel a maguktól forgó lapátok óriási stabilitási előnyét az akkoriban szokásos repülők meredek tartófelületével szemben. Első sikeres repülési kísérletét de la Cierva 1923. január 9-én hajtotta végre, majd 1928-ban szintén elsőként átrepülte a La Manche-csatornát egy forgószárnyassal.

Ami ma már annyira érdekessé teszi ezeket az eszközöket, az az, hogy a helikopterrel ellentétben az autogiroknak nincs motor által hajtott rotorja: a felemelkedés során a repülőgép előrehaladása által keletkezett légellenállással együtt forog a rotor, és forgó lapátként funkcionál. Ez a modern technikához szokott, és abban vakon bízó ember számára elsőre még ijesztőnek is tűnhet, de bizonyos szempontból az autogirok biztonságosabbak is, mint egy helikopter: a motorleállás egy csavarszárnyas esetében veszélytelen, mivel úgy, mint egy hagyományos repülőgéppel, át lehet vele térni a siklórepülésre és elő lehet készíteni a leszállást. Az "ellenszél" meghajtja a rotort, mely aztán gondoskodik a felhajtásról.


Beváltható 2019.05.15-ig


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Fizetés bankkártyával SimplePay
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate