10 alkalmas Félvezető lézerterápia a KingRay Egészség és Oktató Központban

9 990 Ft

Eredeti ár:20 000 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: kasakoner
  • Szolgáltató helye: Budapest (VIII. kerület)
10 alkalmas Félvezető lézerterápia a KingRay Egészség és Oktató Központban
20.000 Ft helyett 9.990 Ft- ért!Ha szív- vagy érrendszeri betegségben szenvedsz, ha magas a vérnyomásod, trombózisod, ha sokat utazol vagy sokat kell ülnöd egy helyben, de akkor is, ha nem táplálkozol egészségesen, a félvezető lézer segíthet megőrizni az egészségedet.

A lézertechnológia napjaink talán legsokrétűbben alkalmazott módszere az orvoslásban - tudtad például, hogy a félvezető lézer a keringési panaszok, vagy a magas koleszterinszint esetén is javíthat az állapotodon?

A félvezető lézer segítségével több oxigén, tápanyag és energia juthat szervezetünk valamennyi sejtjébe. A félvezető lézer rendszeres használata feloldhatja a vérben a zsírokat és csökkentheti a koleszterinszintet, mivel a kezelés hatására javul a keringés és az agy oxigénellátása, így a terápia jó hatással lehet például a diákok teljesítményére is, ahogyan az idős emberek szellemi frissességét is segíthet megőrizni.

A félvezető lézeres kezelés során egy fájdalommentes eljárással, az orron vagy a csuklón keresztül sugározzák a vért, hogy feloldják a benne található zsírokat, így csökkentsék a koleszterinszintet.

Ajánlat felhasználható : 2020. február 29-ig

FIGYELEM

Az előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges, melyet megtehetsz minden hétköznap 10-18 óráig, a megrendelést követően érkező vásárlási tájékoztatóban szereplő elérhetőségek valamelyikén.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Fizetés bankkártyával SimplePay
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate